HTML

Unbekannte

dolgokról

Friss topikok

Linkblog

Mennyit ér Gyurcsány szakdolgozata?

2012.05.17. 11:13 Unbekannter Verfasser

Azt, hogy Gyurcsány jogilag megússza a plágium-vádat, miután kiderült, hogy a szakdolgozata eltűnt, borítékolni lehetett. Hiába ugrottak neki a bloggerek a Schmitt botránynál bevált fegyverarzenállal, nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsányt ez nem hatja meg. Nincs bizonyíték - nincs miről beszélni. Nem kell félnie attól, hogy a népharag letaszítja a pozíciójáról - nem ül ő olyan magas trónon. 

Az viszont jóval érdekesebb kérdés, hogy ki kaparintotta meg a szakdolgozatot, és mihez kezd vele. A fő gyanúsított nyilvánvalóan Gyurcsány - már ha tényleg igazak a vádak és érdekében áll a bizonyítékot elrejteni. Ez sosem fog kiderülni. De éppen úgy lehetséges, hogy másvalaki kezébe került a dolgozat. Na, ez az igazán izgalmas! Mert az illető biztosan tisztában van a dokumentum értékével, és valószínűleg meg is próbál ebből előnyt kovácsolni. Gyurcsánynak milliárdjai vannak, és politikai ambíciói. Ez egymás között is megér vagy száz milliót. Részvényeket, felügyelő-bizottsági helyeket. De még ezt is lehet fokozni. Mert mi van akkor, ha a politikai ellenfeleinél van a bizonyíték? Ha mérlegre tesszük, a súlya éppen egyenlő Gyurcsány visszavonulásáéval. Minden ennél "könnyebb" ügyben adukártya lehet.  Parlamenti wc, oldalra tekintés a piszoárnál. "Szeretnélek megkérni Feri, hogy most ne képviseld olyan erősen az álláspontodat!" Gyurcsány keze a szavazógomb fölött az ülésteremben. Kacsintás valahonnan jobbról. Szavak nélkül is érteni fogják egymást. Könnyű lesz belerázódni, lassan már lesütött szemmel is menni fog ez. Csak figyeljük jól a közvetítéseket, hátha elkapunk egy-egy árulkodó tekintetet!

35 komment · 2 trackback

Címkék: gyurcsány szakdolgozat

A bejegyzés trackback címe:

https://unbekannte.blog.hu/api/trackback/id/tr454521867

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szinte szavanként vághatta össze a Hír TV az iskolaigazgató szavait Gyurcsány plágiumbotrányához 2012.05.17. 14:00:34

A vágásokról árulkodik a fény-árnyék váltakozása, és hogy a vágásoknál a férfi mintha levegő után kapkodna. Az arc ki lett takarva, így nem tűnik fel, hogy nincs folyamatos arcjáték az összevágott mondatfoszlányok alatt. (Videó a poszt végén.) * * Az i...

Trackback: Hogyan manipulálj vágással televíziós interjút? 2012.05.17. 13:58:09

  Bárki nyilatkozatát meg lehet vágni úgy, hogy pont az ellenkezője kerüljön adásba, mint amit az interjúalany a vágatlan anyagon mondani akart. Erre példa a lentebbi videó, Galla Miklós humoristával. Az első bekezdésben az eredeti “riport...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.05.17. 12:40:23

Ne legyunk mar naivak.
Az a dolgozat 2000 kornyeken tunt el.
Valaki anno 2000-ben valami olyat szivott, hogy latta a 2012-es jovot es "jo lesz ez meg akkor valamire" felkialtassal eltuntette a dolgozatot.
Kotve hiszem.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.05.17. 12:52:31

Én mindenesetre nyugodt vagyok, mert a saját szakdolgozatom (amit akkor még diplomatervnek hívtak) nálam van.
Tök izgalmas már a címe is: Nyomott és csavart rugalmas rúd stabilitás vizsgálata.
Na, ki szeretne beleolvasni? :)
Szerintem is jobb, ha a mostani blogomba mélyedtek el:
fradyendre.blogspot.com/
:)

Asztalos Gábor 2012.05.17. 12:59:41

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

ebből is egyértelmű, hogy fletó vitte el a dolgozatot, hiszen akkoriban még csak ő tudta azt, hogy plagizált, és azt is tudta, hogy komoly politikai pályára készül és a plágiumból baja lehet.

sanyix 2012.05.17. 13:11:21

-nem volt szakdoga, az elvtársak kinéztek neki egy címet, elintézték a papírokat, és úgy vették hogy megírta. Már kisz vezető volt akkor, simán lehet

-vagy volt (másolta), de eltüntette, eltüntettette az elvtársakkal(haverokkal) a 90-es években hogy később ne legyen gondja belőle.

Gera 2012.05.17. 13:25:25

Tök egyértelmű, hogy Gyurcsány tüntette el és nyilván meg is semmisítette, mert világosan látta, hogy ez még rengeteg kárt okozhat neki, úgyhogy soha a büdös életben nem fog előkerülni.

hümhüm 2012.05.17. 13:39:15

Szerintem soha nem is volt szakdolgozata, még a bírálatát is a sógor munkájának alapján írta a bírálója. Az egyetem szerint 1989-ben még megvolt, azaz nyilvántartásban volt. Senki nem ellenőrizte GyF elvtárs dolgozatának meglétét, nem volt illdomos, de nem is volt értelme feszegetni, hogy hol lehet..
2000-ben, amikor már új egyetemi felállás volt, és rendet akartak tenni, a leltározáskor nem találták, hát beírták az igazat, hogy nincs meg. Persze.. mivel nem is volt, de ezt nem lehetett beírni, mert az aktuális állapotfelmérés eredménye kellett..

gpt32 2012.05.17. 13:50:07

Ejha, itt nemcsak jövőbelátók, hanem múltbalátók is vannak. Minden szavuk sziklaszilárd állítás! Semmi kétkedés, semmi gondolkodás! Csakis tudás!
Büszke vagyok rátok fiúk!

Chicano 2012.05.17. 13:50:17

Ugyan miét lenne már érdeke a fidesznek eltüntetni ferit a közéletből? Még egy ennyire utált műmájer nímandot az életben nem fognak találni maguknak. Pontosan a fidesznek lenne katasztrófa ha feri végre elhúzna kurva jó könyveket írni a baloldalról. A fidesz érdeke az hogy sokat szerepeljen a médiában, így is életben tartva azt az utálatot amit feri puszta látványa az átlagszavazóból kivált.

Akinek érdeke hogy fletó eltűnjön az éppen a szocialista párt. Ha szétesne a feripárt akkor jó eséllyel visszaszivárognának a ferihez átpártolt tagok, és eltűnne egy olyan ember a közéletből akihez az emmúttnyócév legnagyobb szoci elkúrásai köthetőek. Ha nálam lenne az a szakdolgozat én a szociknak próbálnám eladni, szerintem ők fizetnék érte a legtöbbet.

[megmondoember] 2012.05.17. 13:50:48

Posztoló sajnos teljesen hülye. Ugyanis abból az axiómából indul ki, hogy Gyurcsány plagizált - miközben semmi se közvetett, se közvetlen bizonyíték nincs erre.

Ha ugyanis nem plagizált, akkor Gyurcsánynak se indoka nem volt ellopni a saját szakdolgozatát, de megvenni mástól nincs különösebb oka - legalábbis nem annyi, hogy erre akár csak milliókat áldozzon. Pláne nem most, hogy az ügy már gyakorlatilag teljesen elült, kidurrant, mint a lufi vagy a sörétespuskával szétlőtt bulvárkacsa, és csak az ilyen idióta posztolók rágódnak rajta, miközben a háttérben szépen lassan befagyasztják majd a bankbetéteiket is.

No_Fidesz_No_Problem 2012.05.17. 13:53:32

Ezt a blogot is szemlézi az MTI?

kewcheg 2012.05.17. 13:57:00

Érdekes adalék a kisztitkáros múlthoz.1986-ban a ceglédi -talán Petőfi,de nem biztos- laktanyába vonultunk be előfelvételisként.Néhány nap múlva egyik társunk, R.Cs. már nem nagyon volt látható olyan epizódoknál, ahol szívatás, kosz, alázás,korán kelés,veszély esetei forogtak fenn. Később kiderült hogy kisztitkár volt az istenadta, már talán úgy is vonult be ( hogy nem tudta elintézni az alkalmatlan kategóriát?)a laktanyában pedig kitaláltak neki valami olyan tevékenységi kört, hogy ne nagyon kelljen a prosztó bakákkal együtt színi a brét.Szal ez volt egy kisztitkár akkoriban. Mi meg csak néztünk kis naívak, hogy ezt akkor most így hogy? (Még akkor naivak és romlatlanok voltunk.)

graycivil 2012.05.17. 13:57:14

(...lehet, hogy nem plagizált...).

DE, HA MÉGIS, AKKOR...ÉS ÚGY...ÉS AKKOR BIZTOSAN ... ÉS
...
...
...
...

Gyűlöletparanoia?

kandel 2012.05.17. 14:28:38

@kewcheg:
a spekulacio a cikkben erdekes de meg erdekesebb amit te irtal. pont ott es akkor voltam elofelvett katona amirol irtal es arra a figurara is emlekszem.

canis merga 2012.05.17. 15:08:12

A tköm tele van már ezzel a szakdolgozat keresősdivel. Azokkal is akik tapsikolnak hozzá. Agyhalott tajgetosz pozitív barmok.Nincs fontosabb ebben a qrva orszagban, mint a politikusok diploma munkái? Szerencsétlenek.Azért tart itt ez az ország,mert ilyen idióták irányítják és annál is hülyébbek meg asszisztálnak hozzá.

Pipas 2012.05.17. 15:14:24

Matematikai pontossággal mennyi lehet az esélye, hogy
(1) pont ugyanolyan című szakdolgozatot ír mint a sógora
(2) a könyvespolcról leszedi az 'anyagokat', de arra már nem emlékszik, hogy volt ott egy ugyanolyan című szakdolgozat
(3) a bírálat egyes pontja megfelelnek a sógor szakdolgozatának
(4) és ezek után valaki *más* ellopja a szakdolgozatát, amikor ő még nem egy híresség?

kewcheg 2012.05.17. 15:22:37

@kandel: Üdv !!:))a figurára mellesleg rákerestem a guglin, természetesen! nem gyári munkás a Suzukinál, természetesen! vállalkozó, most kapott valami vállalkozói díjat is a városában ami a Bikavérről híres..:)

kewcheg 2012.05.17. 15:24:27

@kewcheg: Komcsiból lesz a legjobb tőkés....:)

Chicano 2012.05.17. 15:55:53

@kewcheg: Lófaszt mama! Ha jó tőkések lennének nem itt tartanák mára. Ezek csak kommancsnak voltak jók, vagy még annak se mert abba is belebuktak. Kizárólag privatizálni tudtak nagyon jól, minden mást elkúrnak.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.17. 15:59:54

Nevetséges a kérdésfeltevés. Vagy volt dolgozat (nem valószínű, már csak ha Scherdán Józsefné egykori kommunista oktató rosszul megkomponált viselkedését is elnézzük), és akkor, könyörgöm, ugyan ki más lopatta volna el, mint maga Gyurcsány, és akkor el is égette, legkésőbb a szemlőhegyi szaunatűzben, vagy sose volt (ez a papírforma), és akkor senki nem zsarolja Fletót.

Ilyenkor telefonmagnókkal felszerelkezett jobboldali álzsarolók tömegei zaklatják nyilván Gyurcsányt, hogy megvan a szakdolgozata, vadászva a reakciójára. De Gyurcsány nem véletlenül szélhámos. "Megismételné, kérem?", és vonalat szakít.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.17. 16:02:39

@canis merga: gumi, le kell nyelned, hogy Schmittpaja lebuktatása után ez a legtermészetesebb következmény.

TBone 2012.05.17. 16:26:17

Én is ismerek ilyen volt komcsi komákat. Régebben még hugyozni is Lenin szoborral járt, most hirtelen Ő lett a legnagyobb narancssárga zászlólengető.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.17. 16:35:32

@Frady Endre: látom, ezt sokfele terjeszted, amúgy kösz, örülök, hogy képviseled magad a világhálón.

2012.05.17. 16:43:39

hol lehet megnézni a sógi dolgozatát és a gyurcsány bírálatot, hogy én is összevethessem a kettőt ?

vezér01 2012.05.17. 16:59:19

Ki szivárogtatta ki az öszödi beszédet ? Ki lopta el Kádár koponyáját ? /és ellopták -e egyáltalán ?/
A diplomaügy ezek mellett bakitty.

vezér01 2012.05.17. 17:00:52

EZ bakfitty akart lenni.

flippant 2012.05.17. 17:43:22

A Kádár csontokkal ott figyel be a vitrinben a Klárika nappalijában.

Avatar 2012.05.17. 17:55:26

@Pipas: "(3) a bírálat egyes pontja megfelelnek a sógor szakdolgozatának"

Helyesen: A bírálat egyes pontjai megfelelnek annak a HírTV-n kívül senki által nem látott anyagnak, amiről a HírTV azt állítja, hogy az a sógor szakdolgozata.

Sajnos a HírTV Célpont című műsora készítőinek szavahihetősége épp olyan mélyen van, mint Gyurcsányé.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.05.17. 18:21:15

„Apa, én nem akarok ebben az országban élni!„

Május eleje volt, amikor arra terelődött a szó, hogy hogyan tovább. 32 évesen, fiatalon, diplomával, nyelvtudással, feleséggel és egy kétéves gyermek apukájaként mit remélhet fiam a hátralévő évektől.

Mintha tegnap lett volna, hogy a karomban tartottam. Amikor megsérült, eszeveszetten ordítva rohantam vele orvoshoz. Az érettségi napjára ugyan nem emlékszem, de az első autóbalesetére igen. Az autó totálkáros lett, simogattam felnőtt fiam homlokát – hajnalig velem aludt.

A diplomaosztáskor tőlem boldogabb ember nem volt, az országnak neveltem, becsületre-tisztességre bíztattam, és arra, hogy szolgáljon. Szolgáljon másokat, éjjel és nappal, ahogy az esküje is szólt. Amikor pedig a legnagyobb főnök a gyilkosság idejekor a helyszínen járt, és utólag azt nyilatkozta: ”ha én nem láttam őt, ergo ő sem láthatott engem” – leszerelt.

Kormányok jöttek-mentek, és egyre többet politizáltunk. A vér nem válik vízzé. És mire felocsúdtunk, döbbenten álltunk szemben a valósággal. Megtörtént minden, amire gondolni sem mertünk volna…

Megéltük azt, hogy elkezdődött a romák gyilkolása, nevezzük nevén: a cigányirtás.

Megéltük, hogy szigetes gyűlésen, nagy nyilvánosság előtt, fekete ruhás, fekete lelkű emberek büntetlenül uszíthattak, nevezzük nevén: rohadt büdös zsidózással.

Megéltük azt, hogy Horthynak lovas szobrot állítanak, nevéről teret neveznek el. Arról az emberről, aki édesapámat munkaszolgálatra vezényelte, és akivel puszta kézzel szedette fel az aknákat a nácik lába alól. Arról az egyik világelső magyar fasisztáról, aki apám itthon maradt családjának kiirtásában segédkezett. Arról a „vitéz” emberről – többet már nem említem a nevét –, aki a 450 ezer zsidóval együtt védhette volna meg mostohaanyámat és négy féltestvéremet – a legkisebb, Ádám akkor 10 éves volt –, hogy ne meztelenül haljanak meg januárban, a hajdúnánási tó partján.

Megéltük azt, hogy Egerben, a papok városában (!) korcs-nácik dönthetnek arról, ki szavalhat és ki nem.

És azt is megéltük, hogy nincs remény olyan nyugdíjra, amiből tisztességgel meg lehet élni. Meg azt is , hogy a rokkantnak kinő a lába és az Orbán által kikötött 150 ezer embert ha féllábú, ha nincs keze vissza kell terelni a nemlétező munka világába. Azt is, hogy saját lakásunkat bármikor elvehetik. Már nem vagyunk jogosultak megfizethető gyógyszerre és orvosi ellátásra, és szenvedjük azt, ha dolgozunk, mégsem tudjuk kifizetni az életfeltételekhez szükséges rezsi-költséget.

Megéltük azt, hogy külföld is magunkra hagyott minket. Azzal ők sem tudnak mit kezdeni, ha az egyszemélyi vezetés és a fasizálódó rendszer mellett 400 ezer, míg a demokrácia, a köztársaság mellett, a nyomor és a diktatúra megszüntetése ellen csupán 4 ezer (!) ember hajlandó demonstrálni.

Magunkra maradtunk!

2012-ben csak egy borsodi faluból 60 fiatal, az országból ez idáig 150 ezer ember, más becslések szerint ennek a duplája tántorgott ki. És félő, hogy ez még csak a kezdet!

A kitántorgók, igen! Ők azok, akik nagyrészt képzett, iskolázott, szakmával, nyelvtudással, diplomával bíró – elmenekülő magyarok. Ők fognak a legjobban hiányozni, amikor már késő, mert fizikailag már más világban léteznek. Legfeljebb csak lelkiekben lesznek velünk akkor, amikor ennek az ámokfutásnak vége lesz-, nevezzük ezt is a nevén: a magyarság 21. századi katarzisának. Igen! Ők lesznek azok, akik nagyon fognak hiányozni akkor, amikor – ki tudja már hányadszor – újból fel kell építeni az országot.

A repülőgép szokatlanul csendesen szállt el. Én viszont maradok – már túl késő!

Mit tehetek? Bevárom ennek a vérhasnak a végét, könnyes szemmel, eszemet vesztett módon élem az utolsó utáni napot: ELMENT A FIAM!
Magyarország én nem így szeretlek!

Pontos 2012.05.17. 18:23:14

@Chicano: Tökéletesen igazad van: Fletót állandóan szerepeltetni csak a Fidesznek áll érdekében.

butus 2012.05.17. 18:46:36

@A fidesz hogy mer beleugatni a bírósági döntésekbe: Nagyon jól írtad le a mai helyzetet. Együtt érzek Veled! Gondolj arra, hogy a fiadnak és az unokádnak jobb lesz.

Wahula Jakab 2012.05.17. 19:22:52

@A fidesz hogy mer beleugatni a bírósági döntésekbe: Hát ez valóban meghatóra sikeredett.Szem nem marad szárazon!És ez mind a csúnya fidesz bűne.Ha ezt te komolyan is gondolod,akkor nem csodálom hogy elment a srác.Az enyémek is elmentek már négy éve,mert jobb lehetőségük volt a tengerentúlon.Most szidjam a fletót?Szidom én de más okból.Joggal.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.06.03. 19:45:36

KI a fa...m az a Gyurcsány!!?
süti beállítások módosítása